Grad Velika Gorica

Vijesti

Goričkim srednjoškolcima i studentima uručene stipendije. Ačkar: Znanje vam nitko ne može oduzeti

stip1Gradonačelnik Krešimir Ačkar i resorna pročelnica Lana Krunić Lukinić uručili su srednjoškolcima i studentima koji su zadovoljili uvjete stipendije. Ove godine pravo na stipendiju ostvarilo je ukupno 59 srednjoškolaca i studenata, čime se svima njima olakšava školovanje, istaknula je pročelnica Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i društvene djelatnosti, Lana Krunić Lukinić.

-Na nama je da vam olakšamo školovanje, a vaš jedini zadatak je učenje i ulaganje u cjeloživotno obrazovanje- poručila je pročelnica Krunić Lukinić.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar poručio je stipendistima da budu najbolji u onome što rade.

-Ovo je najbolja manifestacija koliko grad brine o onome što je bitno, a to je obrazovanje i znanje. U životu vam mogu sve oduzeti, no znanje vam nikada ne mogu oduzeti- naglasio je Ačkar uz poruku;

-U onome što radite dajte sve od sebe, jer život je prekratak, prevrijedan i preskup da bi ga trošili na stvari koje nisu bitne.

U ime nagrađenih stipendista zahvalio je Antonio Šipušić, pohvalivši napore Grada koje pokazuje prema cjelokupnom obrazovnom sustavu.

stip2