Grad Velika Gorica

Vijesti

'Budućnost našeg grada ovisi o vama': Nagrađeni su najbolji učenici našeg grada

ucenici1Toliki uspjesi, trud i rad – sve to imaju osnovnoškolci i srednjoškolci koje je danas nagradio gradonačelnik Krešimir Ačkar. Riječ je o najboljim učenicima našeg grada. Ukupno se radi o 35 učenika svih velikogoričkih škola. Da su na ponos roditeljima, školama i cijelom gradu, istaknuo je gradonačelnik: “Čast mi je i zadovoljstvo biti u vašem društvu te da vas mogu prigodno nagraditi. Nije mala stvar biti najbolji, kvaliteta je nešto što nikada ne dolazi slučajno i nešto je što je uvijek produkt rada i odricanja. Ponos i budućnost našeg grada ovisi o vama.”

Među najboljim učenicima osnovnih škola su iz OŠ Jurja Habdelića Nika Cundeković i Lovro Princip, OŠ Nikole Hribara Lucija Pećar i Bruna Ćapatić, OŠ Eugena Kumićića Noa Petak i Gabrijela Tomić, OŠ Eugena Kvaternika Jan Biškuć i Ivana Martinović, OŠ Novo Čiče Eva Mika, OŠ Ščitarjevo Lorena Turčić, Umjetnička škola Franje Lučića Leda Lovrenčić, OŠ Velika Mlaka Nika Tomić i Jure Kozina te OŠ Vukovina Filip Vranić i Lana Kovačević u OŠ Vukovina.

Učenik Jure Kozina iz škole u Velikoj Mlaki je u ime osnovnoškolaca zahvalio gradonačelniku, a u ime srednjoškolaca to je učinila Marta Lučić iz Gimnazije Velika Gorica.

Među srednjoškolcima su nagrađeni iz Ekonomske škole Hana Kršek, Lucija Matković, Naomi Strejček, Ana Paula Kovačević te Kristina Barbarić, Gimnazije Velika Gorica – Marta Grgurev, Erika Matković, Karolina Tomašić, Marta Lučić, Srednje strukovne škole Velika Gorica – Nikola Fiket, Anamarija Mikulin, Lovro Ivaci, Marin Mikulčić, Simon Kutlić, Umjetničke škole Franje Lučića – Sara Elizabeth Kovač, Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina – Matej Bekić, Gabriel Šolčić, Dominik Vrdoljak, Veronika Kolarec te Helena Parabić.

“Vi niste samo odlični, vi ste učinili iskorak koji vas je učinio najboljima. Vodite se time da sve što radite da u tome budete dobri i pronađite ono što volite. Neka ono što volite bude dio vašeg posla. Dajte sve od sebe i potrudite se pronaći se u onome što volite.”, zaključuje za kraj gradonačelnik.

ucenici2