- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Imate poslovnu ideju? Pokrećete vlastiti posao? Prijavite se na StartupVG – predinkubacijski program

Posted By Gorica.hr On 23.02.2023. @ 19:32 In Obavijesti | Comments Disabled

IMG_8958 [1]Kreće II. generacija #StartupVG – predinkubacijskog programa u našem gradu. Imate li poslovnu ideju na kojoj želite ozbiljno poraditi, svakako se prijavite za sudjelovanje.

Cilj #StartupVG – predinkubacijskog programa je potaknuti sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu te svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada ju imaju priliku i realizirati.

Kroz ovaj program Grad Velika Gorica želi mladim poduzetnicima osigurati kvalitetnu i stručnu podršku u razvoju njihovih poslovnih poduhvata. Svi sudionici programa imat će mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz individualni pristup mentoriranja od strane iskusnih poduzetnika koji su dio Startup zajednice.

Ukoliko želite sudjelovati na #StartupVG – predinkubacijskom programu, ispunite prijavu OVDJE [2] i odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

Kao dio aktivnosti kojima se pruža potpora poduzetnicima početnicima Grad Velika Gorica provodi i projekt #StartupVG inkubator. U prostoru #StartupVG inkubatora poduzetnici imaju mogućnost korištenja uredskog prostora sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, a isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu.

Više informacija možete dobiti na našoj Facebook i Instagram stranici Startup VG , putem e-maila: poduzetnistvo@gorica.hr te na broj telefona: 01/5520-522 i 01/5559-436.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2023/02/imate-poslovnu-ideju-pokrecete-vlastiti-posao-prijavite-se-na-startupvg-%e2%80%93-predinkubacijski-program/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/IMG_8958.JPG

[2] OVDJE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckiShBS6ensSkuHMSL9ejZFYBiEPLHD1e9_2Ix_KLbv3TS2Q/viewform?usp=sf_link

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal