- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Privremena regulacija prometa 24. i 25.10. prema Zagrebu

Posted By Gorica.hr On 23.10.2022. @ 21:42 In Obavijesti | Comments Disabled

U ponedjeljak, 24. listopada i u utorak, 25. listopada u Zagrebu se održava Prvi parlamentarni summit Međunarodne krimske platforme, a zbog čega se na području Zagreba i Velike Gorice očekuje dolazak i boravak većeg broja predsjednika/ca Parlamenata i Parlamentarnih skupština te međunarodnih organizacija.

Zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostavit će se privremena regulacija prometa te tom prilikom može dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja odvijanja prometa uz nazočnost policijskih službenika.

Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba, 25. listopada od 6 sati do 22 sata, uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, a o čemu su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.

Slijedom svega navedenog, pozivamo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana. Također, pozivamo građane na dosljedno poštivanje uputa i naredbi policijskih službenika kao i poštivanje pravila navedenih u privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama.

Karta Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin [1]

Karta Novi Zagreb [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2022/10/privremena-regulacija-prometa-24-i-25-10-prema-zagrebu/

URLs in this post:

[1] Karta Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin: https://zagrebacka-policija.gov.hr/UserDocsImages/PU_ZG/slike/PUZ/2022/Listopad/Promet,%20karte/Zra%C4%8Dna%20luka%20Franjo%20Tu%C4%91man-%20Buzin.png

[2] Karta Novi Zagreb: https://zagrebacka-policija.gov.hr/UserDocsImages/PU_ZG/slike/PUZ/2022/Listopad/Promet,%20karte/Novi%20Zagreb.png

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal