Grad Velika Gorica

Vijesti

Uskoro novo lice Nove ceste u Donjoj Lomnici

lomnicaNova cesta jedna od najprometniji cesta u naselju zbog odrađenih radova na spoju Lomnice i Gradića koja je samim time podosta oštećena krenula je u zasluženu rekonstrukciju.

Na red je konačno došlo 600 metara ceste, a radovi su vrijedni 580 tisuća kuna kako bi bila u normalnom stanju za prohodovanje automobila.

-Cesta se zapravo proširuje za jedan puni metar, a izvest će se i svi vodovodni priključci, drveni stupovi za struju zamijenit će se novim betonskim. Neke obitelji još nisu odradile priključke na svoja domaćinstva pa je rok završetka mjesec dana- kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je obišao radove u Lomnici.

U Lomnici se već duže vrijeme dosta radi i gradi, a aktualnim radovima zadovoljan je i predsjednik Mjesnog odbora Milivoj Dijanežević.

-Nakon što smo obnovili Odransku ulicu krenuli smo u centar sela kroz Školsku i Stepansku u sklopu čega idu potpuno nove instalacije i priključke, pješačko-biciklističko staze. Radi se dosta u Lomnici. Kada se završi ova cesta, ima posla oko doma po pitanju rasvjete pa onda krećemo na uređenje dvorišta oko samog društvenog doma- najavio je Dijanežević.