- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Privremena regulacija prometa u Selnici, Ščitarjevu i Črnkovcu, mijenjaju se trase linija 307 i 308

Posted By Gorica.hr On 04.05.2022. @ 23:04 In Obavijesti | Comments Disabled

obilazno [1]Izdano je rješenje za uspostavu privremene regulacija prometa na prometnicama naselja Selnica Ščitarjevska, Šćitarjevo i Črnkovec za vrijeme izvođenja izgradnje sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Velika Gorica, zbog čega se mijenjaju i trase pojedinih autobusnih linija.

Ulica Selnica Ščitarjevska od 3. svibnja zatvorena je za sav promet i autobusne linije broj 307 i 308 su preusmjerene preko obilaznice. Iz ZET-a kažu da su dva polaska bili prisiljeni produžiti od Črnkovca do Ščitarjeva odnosno do Sasa.

-Konkretno stanovnici Sasa su subotom dobili jedan polazak više u 6:55 sati za Zapruđe i radnim danom iz Ščitarjeva u 14:10 sati jer zbog sadašnjeg vođenja prometa a u cilju ostvarenja svih planiranih polazaka linije nije bilo moguće voditi skraćeno do Črnkovca već smo ih produljili do Sasa odnosno do Ščitarjeva. Također napominjemo da smo spojeve linija 307 i 308 organizirali na raskrižju kod raspela (gostiona Dvije seke) umjesto u Črnkovcu kod gostione Zrinski na način da smo kod raspela uveli dva nova stajališta prema Sasima i od Sasa. Ovo posebno napominjemo jer sa završetkom radova u Selnici Ščitarjevskoj polaske vraćamo na stari raspored (prije radova)- priopćili su iz ZET-a.

Tvrtka GIP PIONIR d.o.o. ZAGREB radove planira izvoditi u naredna 2 mjeseca (60 kalendarskih dana).

Planirana trasa prometovanja autobusnih linija 307 i 308 bila je:

Zapruđe – Selnica Šćitarjevska – na čvorištu desno na D 30, lijevo na NC BA 9 – lijevo na NC Ž306800 (Ulica Črnkovec) te redovnom trasom prema naselju Strmec Bukevski i naselju Sasi.

U povratku istom trasom u kontra smjeru.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2022/05/privremena-regulacija-prometa-u-selnici-scitarjevu-i-crnkovcu-mijenjaju-se-trase-linija-307-i-308/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/obilazno.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal