- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Prezentacija programa izobrazbe u sklopu projekta #StartupVG IT Akademija

Posted By exporter-7 On 11.10.2021. @ 12:00 In Obavijesti | Comments Disabled

startupit [1]Grad Velika Gorica u suradnji s IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje drugu generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije. Upisi za IT zanimanje Poslovni analitičar započinju 01. listopada 2021. Edukacija traje 6 mjeseci, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave u trajanju od 2 mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od 4 mjeseca.

Poslovne analitičare zapošljavaju informatičke tvrtke koje implementiraju standardne poslovne aplikacije ili tvrtke koje razvijaju softver po mjeri korisnika. Kombinacija teoretske edukacije i prakse na realnim projektima osigurava maksimalne preduvjete za stjecanje dovoljno kompetencija za obavljanje posla Junior Poslovnog analitičara. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori vodeće IT tvrtke.

Pozivaju se svi zainteresirani na prezentaciju programa koji će se održati 13.10. 2021. u 18:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta (u Vijećnici) Zagrebačka 37 u Velikoj Gorici, a na kojemu će dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju Poslovni analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

Prijaviti se možete do 17. listopada 2021. OVDJE [2]. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098/917 05 87


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2021/10/prezentacija-programa-izobrazbe-u-sklopu-projekta-startupvg-it-akademija/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/startupit.jpg

[2] OVDJE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbCJoGDjgNBq_Cf-mN_pdfFZ1kX1ZeS_8PfR6r2ZQBQVn3VQ/viewform?usp=pp_url

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal