- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Kongres zdravlja u Velikoj Gorici

Posted By Gorica.hr On 06.10.2021. @ 23:00 In Najave | Comments Disabled

pucko [1]U nedjelju 10. listopada 2021. godine u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, Zagrebačka 37, početkom u 11,00 sati održat će se Kongres zdravlja u Velikoj Gorici.

Ovaj savjetodavni skup otvoren je za sve zainteresirane građane, a poseban naglasak bit će na funkcioniranju uslužnih djelatnosti u specifičnim uvjetima pandemije COVID-19. Među govornicima će između ostalih biti dr. Maja Grba-Bujević, saborska zastupnica i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, Ivan Vidiš – državni tajnik pri Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, te drugi. Teme o kojima će biti riječi posvećene su posljedicama pandemije na različite aspekte života građana i poslovnih subjekata, mjerama i pomoći Vlade Republike Hrvatske malom i srednjem poduzetništvu, zaštiti korisnika usluga tijekom pandemije i sl.

Sudjelovanje za sve prijavljene je besplatno. Zbog obveze poštivanja epidemioloških mjera te zbog ograničenog broja polaznika dolazak je potrebno ptovrditi na brojeve telefona 092 3453292 ili 098 9170587.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2021/10/kongres-zdravlja-u-velikoj-gorici/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/pucko.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal