Grad Velika Gorica

Najave

Kongres zdravlja u Velikoj Gorici

puckoU nedjelju 10. listopada 2021. godine u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, Zagrebačka 37, početkom u 11,00 sati održat će se Kongres zdravlja u Velikoj Gorici.

Ovaj savjetodavni skup otvoren je za sve zainteresirane građane, a poseban naglasak bit će na funkcioniranju uslužnih djelatnosti u specifičnim uvjetima pandemije COVID-19. Među govornicima će između ostalih biti dr. Maja Grba-Bujević, saborska zastupnica i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, Ivan Vidiš – državni tajnik pri Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, te drugi. Teme o kojima će biti riječi posvećene su posljedicama pandemije na različite aspekte života građana i poslovnih subjekata, mjerama i pomoći Vlade Republike Hrvatske malom i srednjem poduzetništvu, zaštiti korisnika usluga tijekom pandemije i sl.

Sudjelovanje za sve prijavljene je besplatno. Zbog obveze poštivanja epidemioloških mjera te zbog ograničenog broja polaznika dolazak je potrebno ptovrditi na brojeve telefona 092 3453292 ili 098 9170587.