Grad Velika Gorica

Vijesti

Tomaševića ulica pri kraju radova; dogovoreno dodatno asfaltiranje

tomaseviceva1Radovi u Ulici Stjepana Tomaševića u Cvjetnom naselju privode se kraju te bi s krajem kolovoza prestao suživot stanara i radnih strojeva koji je započeo u svibnju. A nakon što strojevi odu iza njih ostat će potpuno nova prometnica u dužini 230 metara s pješačkim površinama i uređenim parkiralištima, kao i gotovo sto metara uređenih prometnih površina odvojka prema obližnjem vrtiću.

U obilasku radova gradonačelnik Krešimir Ačkar istaknuo je kako se posljednjih godina znatno ulagalo u Cvjetno naselje, a u samoj Tomaševićevoj ulici nakon polaganja nove infrastrukture ispod površine – optika, rekonstrukcija vrelovoda, zamjena vodoopskrbnog cjevovoda i drugo, sada i prometnica dobiva novo ruho.

- Nikada se nije ovoliko ulagalo u ovo naselje. Tu je sada i kompletna rekonstrukcija Tomaševićeve ulice, prije toga uređen je i sportski centar uz energetsku obnovu stambenih zgrada, ali i same srednje škole. Ovaj dio grada postaje jedan prekrasan i gotovo najpoželjniji kvart za život – kazao je gradonačelnik Ačkar.

- Onaj dio koji nije bio obuhvaćen projektom, usvojili smo većinu primjedbi i prijedloga stanara za asfaltiranje i do njihovih garaža. Ostajemo sugrađanima na raspolaganju i pokazujemo i ovim potezom da smo spremni izaći među svoje sugrađane i ako nešto nije po mjeri sugrađana, da smo spremni prilagoditi situaciju na terenu jer to i je naša zadaća, služiti građanima – dodao je Ačkar.

tomaseviceva2