Grad Velika Gorica

Vijesti

Započelo asfaltiranje glavne ceste kroz Jagodno

jagodnoNastavlja se asfaltiranje prometnica kroz velikogorička naselja. Započelo je asfaltiranje glavne ceste kroz naselje Jagodno. Kako doznajemo, asfaltira se 1150 metara ceste, u širini od oko 6 metara, a završetak radova planiran je do kraja tjedna, no ovisit će uvelike o vremenskim uvjetima.

Radit će se danas i sutra cijeli dan, a zbog najavljene kiše u srijedu možda će se završetak radova morati prolongirati. Sve ovisi o vremenskim uvjetima jer VG Komunalac samo kiša može spriječiti da ovaj tjedan završe radove.

Radove je obišao i v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar koji je najavio da je sljedeći korak i nogostup uz spomenutu cestu te nastavak asfaltiranja po prigradskim naseljima.

-Morat ćemo u idućoj fazi realizacije ići prema nogostupu jer sva ta djeca vezana su prema većem naselju, odnosno prema Čiču gdje su škola i župna crkva. Oni su u ovom trenutku dobili nešto što ih pripada. Ispričavam se što su toliko dugo čekali, međutim mogu se nadati u budućnosti nogostupu koji će ići uz tu glavnu cestu i koji će učiniti život mirnijim svim roditeljima- poručio je Ačkar.