Grad Velika Gorica

Vijesti

Krenuli 1,3 milijuna kuna vrijedni radovi na uređenju željezničke stanice

zeljeznickiKrenuli su radovi na uređenju željezničke stanice Velika Gorica. Radovi su vrijedni 1,3 milijuna kuna,a u potpunosti ih financira HŽ infrastruktura. Ovom, prema najavama iz Grada, prvom fazom radova asfaltirat će se parkiralište te će se postaviti javna rasvjeta na željezničkoj stanici.

-Nakon dogovora s ministrom prometa Olegom Butkovićem i direktorom HŽ Infrastrukture Ivanom Kršićem započeli su radovi na prvoj fazi uređenja željezničke stanice u Velikoj Gorici. Radove u vrijednosti 1,3 milijuna kuna u potpunosti financira HŽ Infrastruktura, a obuhvaćaju asfaltiranje parkirališta i postavljanje javne rasvjete-izjavio je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Onima koji svakodnevno koriste željeznički prijevoz s kojim se do Zagreba stigne za 15-ak minuta, posebno u noćnim satima, bit će ugodnije jer uređene rasvjete do sada nije bilo. Nađe li se i mjesta za bolju povezanost željezničke postaje u Kolodvorskoj ulici i autobusnog kolodvora u gradu, ovu vrstu prijevoza moglo bi ubuduće koristiti još više građana.