Grad Velika Gorica

Vijesti

Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt

jandrisevaRadove VG Komunalca na asfaltiranju Jandriševe ulice na Plesu jutros je obišao v.d. gradonačelnik Krešimir Ačkar, a pri tome najavio i koje ulice su sljedeće.

-Nastavljamo s radovima na uređenju prometnica iako zimska sezona još nije završila, a uz asfaltiranja na širem području grada na red je došla Gradska četvrt Pleso. Investicija je vrijedna 147.000 kuna, a ovdje nas još čeka rješavanje Ulice Petra Zrinskog koja mora ići u potpunu rekonstrukciju i izgradnju kompletne infrastrukture. Nastavljamo s radovima s lijepim vremenom i svega onog što smo zacrtali po planu i programu u narednom razdoblju. Predstoje radovi u Tomaševićevoj, Lomnici, Petrovini, Lukavcu i onim naseljima gdje se radi Aglomeracija-rekao je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Jandriševa ulica asfaltira se u dužini 200 metara i 4 metara širine, a u tijeku su pripreme za završni sloj asfalta, pa se kraj radova predviđa za četvrtak.

-U ime vijeća Gradske četvrti Pleso želim se zahvaliti v.d. gradonačelniku Ačkaru što nam je uslišio i ovu molbu, Jandriševu ulicu, to je jedna u nizu,nakon Pleške, Noršićeve, lani je bila Nazorova, i u najavi nam je mega projekt Ul. Petra Zrinskog-rekao je Slavko Perković, predsjednik GČ Pleso.