- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Svi razredi OŠ Velika Mlaka prelaze na online nastavu, odluka donesena u dogovoru s liječnikom i Gradom

Posted By Gorica.hr On 10.12.2020. @ 20:51 In Vijesti | Comments Disabled

osmlaka [1]Od sutrašnjeg dana, 11. prosinca, svi razredi OŠ Velika Mlaka prelaze na C model, odnosno na online nastavu. Iz škole javljaju da je odluka donesena u dogovoru s liječnicom i predstavnicima Grada.

-Učenici predmetne nastave imat će nastavu u realnom vremenu prema rasporedu. Učitelji razredne nastave obavijestit će roditelje o načinu izvođenja nastave na daljinu. Nažalost, tako ćemo i završiti prvo polugodište- priopćila je Zrinka Šućur, ravnateljica OŠ Velika Mlaka.

Podsjetili su pritom iz škole roditelje učenika i na Odluku MZO-a o izmjeni kalendara školske godine 2020./2021. Promjena se odnosi na zimski odmor učenika: počinje 24. prosinca 2020. godine i traje do 15. siječnja 2021. godine, nastava počinje 18. siječnja 2021. godine.

S obzirom da su uplatnice za školsku prehranu za prosinac već poslane te da su ih neki roditelji već platili, ravnateljica Šućur kazala je da će njima umanjiti razliku na uplatnici za idući mjesec.

-Ostali roditelji mogu sami izračunati iznos koji trebaju uplatiti (produženi boravak: broj nastavnih dana u prosincu pomnožiti s 25 kn; mliječni obrok: broj nastavnih dana u prosincu pomnožiti sa 7,50 kn- kaže ravnateljica uz napomenu da je 4. prosinca bio nenastavni dan zbog Dana škole te da ako imate pitanja i/ili komentara, da joj slobodno pišete na zrinka.sucur@skole.hr.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2020/12/svi-razredi-os-velika-mlaka-prelaze-na-online-nastavu-odluka-donesena-u-dogovoru-s-lijecnikom-i-gradom/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/osmlaka.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal