- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Zahtjev za privremenim proširenjem lokacija za postavu ugostiteljskih terasa na javnim površinama na području Grada Velike Gorice

Posted By Gorica.hr On 21.05.2020. @ 11:37 In Obavijesti | Comments Disabled

graduprava11 [1]S ciljem olakšanja poslovanja velikogoričkih ugostitelja i prilagođavanja rada na terasama ugostiteljskih objekata s epidemiološkim mjerama, Grad Velika Gorica omogućio je proširenje gabarita postojećih terasa, uz uvjet postojanja tehničkih i prostornih mogućnosti, prema zahtjevu koji se podnosi Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i promet Grada Velike Gorice.

Procjena oko mogućnosti proširenja svake pojedine terase do 50% od ugovorene, donosi se temeljem obilaska svake lokacije od strane djelatnika nadležnih gradskih upravnih odjela.

Za privremeno proširenje lokacija za postavu ugostiteljskih terasa neće se naplaćivati veća površina od ugovorene, a mjera proširenja istih primjenjivati će se do donošenja odluke Nacionalnog stožera o ukidanju epidemioloških mjera ograničavanja rada.

Obrazac zahtjeva [2] (MS Word)


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2020/05/zahtjev-za-privremenim-prosirenjem-lokacija-za-postavu-ugostiteljskih-terasa-na-javnim-povrsinama-na-podrucju-grada-velike-gorice/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/graduprava11.jpg

[2] Obrazac zahtjeva: http://www.gorica.hr/dok2020/obrazac-terase.doc

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal