Grad Velika Gorica

Obavijesti

U Velikoj Gorici 20 oboljelih

czNa današnji dan u Velikoj Gorici je evidentirano 20 oboljelih osoba te još 3 osobe u susjednim općinama. Od danas je na snazi izdavanje propusnica putem sustava e – propusnica. Sve upute za dobivanje propusnica ovim putem moguće je dobiti na linku epropusnice.gov.hr. Za dodatna pitanja oko propusnica koje su u nadležnosti Stožera civilne zaštite (obiteljski razlozi, obrađivanje poljoprivrednog zemljišta) pitanja možete i dalje postaviti na mail stožera stozer.czvg@gorica.hr ili na telefon Stožera 091/9488770 i 099/4231989.

Grad Velika Gorica osigurao je nužni prijevoz putem izvanrednih autobusnih linija za prijevoz osoba koje imaju obvezu odlaska na posao. U autobuse će moći ući isključivo osobe koje imaju propusnice vezane uz potrebe odlaska na posao. Ove izvanredne linije funkcionirat će od ponedjeljka, a detaljni vozni red možete pogledati na mrežnim stranicama grada www.gorica.hr.
Ponavlja se pitanje vezano uz dezinfekciju zgrada, pa ponovno upućujemo predstavnike stanara da za organizaciju istog kontaktiraju svoje upravitelje zgrada.

Sustav naplate parkiranja na području grada i dalje ostaje u istom režimu.
Podsjećamo građane da je plaćanje komunalne naknade odgođeno, a roditelji za mjesec ožujak trebaju platiti pola iznosa uplate za dječji vrtić, dok su od travnja u potpunosti oslobođeni plaćanja istog.