- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Obavijest o upisu djece u dječje vrtiće

Posted By Gorica.hr On 27.04.2020. @ 08:34 In Obavijesti | Comments Disabled

vrtic [1]U okolnostima u kojima se trenutno nalazimo, izuzetno je važno prilagoditi brigu o djeci novoj situaciji i pripremiti sustav predškolskog odgoja za povratak u redovno stanje. Svake godine u svibnju se organiziraju i provode upisi u dječje vrtiće pa smo i ove godine, unatoč izvanrednim okolnostima, pozvali roditelje djece predškolske dobi da prijave svoju djecu vrtiće u razdoblju od 11. do 22. svibnja 2020.

S trogodišnjim iskustvom e-Upisa, značajno nam je olakšan proces upisa jer je ovo četvrta godina u kojoj provodimo upise u dječje vrtiće putem posebne aplikacije koja omogućava roditeljima da podnesu prijave za vrtić iz svoga doma. Proteklih godina smo, temeljem stečenih iskustava poboljšavali i unaprjeđivali sustav, što nam je omogućilo kvalitetnu pripremu i provedbu upisa u trenutnoj situaciji u kojoj je provedba e-upisa jedina moguća opcija i optimalno rješenje. Na mrežnim stranicama dječjih vrtića roditelji mogu pronaći informacije o programima i aktivnostima kao i savjete prilagođene trenutnoj situaciji.

U Obavijesti o upisu djece u dječje vrtiće i program predškole detaljno su navedene sve informacije o dječjim vrtićima, rokovima, programima i načinu prijave, kao i kontakti za roditelje u slučaju potrebe. Uz navedenu Obavijest, objavljen je i Plan upisa u dječje vrtiće koji definira broj slobodnih mjesta u pojedinom programu prema lokaciji i dobi djeteta. Ove godine, dječji vrtići raspolažu s 464 novih mjesta u četiri gradska i dva privatna vrtića na području Grada Velike Gorice.

Obavijest i Plan upisa [2] (ZIP)


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2020/04/obavijest-o-upisu-djece-u-djecje-vrtice/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/vrtic20.jpg

[2] Obavijest i Plan upisa: http://www.gorica.hr/dok2020/vrtic-upis.zip

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal