Grad Velika Gorica

Vijesti

Još četvero Velikogoričana pozitivno na koronavirus, broj oboljelih u gradu popeo se na 24

czPrema jutrošnjim podacima Službe za epidemiologiju evidentirane su četiri nove oboljele osobe od koronavirusa. Time se broj zaraženih popeo na ukupno 24, a još troje ljudi zaraženo je u susjednim općinama.

Uveden novi sustav za izdavanje propusnica za nužno kretanje van grada Velike Gorice , a od ponedjeljka vrijede isključivo one izdane putem e-propusnice.

- Građane upućujemo na taj sustav jer propusnice poslane samo zahtjevom na e-mail adresu našega Stožera više nećemo moći izdavati. Osobe koje ne mogu ući u sustav e- propusnica, a trebaju propusnicu od Stožera civilne zaštite mogu doći u zgradu Gradske uprave svakog dana uključujući i vikendom od 8 do 20 sati gdje će djelatnici ući u sustav umjesto njih- kazali su iz Stožera i ponovili link epropusnice.gov.hr na kojemu se nalaze sve upute za korištenje i izdavanje e-propusnica.

Stožer napominje da izdaje samo propusnice vezane za obiteljske razloge. Propusnice za odlazak na posao i dalje izdaju poslodavci, a za medicinske potrebe liječnici obiteljske medicine, te za vlasnike OPG-ova Ministarstvo poljoprivrede.