- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Radionica za poduzetnice povodom Dana žena u Vegori

Posted By Gorica.hr On 02.03.2020. @ 12:42 In Najave | Comments Disabled

vegora [1]Radionica će se održati 05. ožujka 2020. godine od 12 do 16 sati na adresi Vegore, a namijenjena je poduzetnicama koje će kroz interaktivne vježbe u parovima i timovima biti vođene kroz 4 koraka procesa upravljanja promjenama: otkrivanje, vizualizacija, dizajniranje i akcija.

Vježbe će pomoći sudionicima izaći iz ustaljenih načina razmišljanja, vizualizirati budućnost kojoj teže i osvijestiti vještine i resurse kojima raspolažu i koji su im potrebni kako bi iskoristili svoj puni potencijal. Savladavanje metodološkog pristupa koji će se koristiti za vrijeme radionice, kao i pripremljeni materijali te ideje i rezultati predstavljat će dodanu vrijednost sudionicima u smislu mogućnosti praktične primjene istih u razvoju svojih poduzetničkih ideja. Sudionici će imati prilike prezentirati svoje planove promjene, a one koji pokažu najveću želju za promjenom nagradit ćemo besplatnim konzultacijama kako bi svoj plan promjene uspješno sproveli u djelo.

Kao poklon za Dan žena, sve polaznice radionice dobit će besplatne privatne konzultacije kako bi pokrenule svoju osobnu promjenu.

Više o radionici ovdje [2].

Prijave na radionicu ovdje [3].


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2020/03/radionica-za-poduzetnice-povodom-dana-zena-u-vegori/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/vegora1.jpg

[2] ovdje: https://vegora.hr/2020/02/18/upravljanje-osobnim-promjenama/

[3] ovdje: https://docs.google.com/forms/d/1-OX87gmdSS7WquFY6avJZYvW6tx0Xv3B_Q5EdrcNPeg/edit

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal