Grad Velika Gorica

Najave

Radionica za poduzetnice povodom Dana žena u Vegori

vegoraRadionica će se održati 05. ožujka 2020. godine od 12 do 16 sati na adresi Vegore, a namijenjena je poduzetnicama koje će kroz interaktivne vježbe u parovima i timovima biti vođene kroz 4 koraka procesa upravljanja promjenama: otkrivanje, vizualizacija, dizajniranje i akcija.

Vježbe će pomoći sudionicima izaći iz ustaljenih načina razmišljanja, vizualizirati budućnost kojoj teže i osvijestiti vještine i resurse kojima raspolažu i koji su im potrebni kako bi iskoristili svoj puni potencijal. Savladavanje metodološkog pristupa koji će se koristiti za vrijeme radionice, kao i pripremljeni materijali te ideje i rezultati predstavljat će dodanu vrijednost sudionicima u smislu mogućnosti praktične primjene istih u razvoju svojih poduzetničkih ideja. Sudionici će imati prilike prezentirati svoje planove promjene, a one koji pokažu najveću želju za promjenom nagradit ćemo besplatnim konzultacijama kako bi svoj plan promjene uspješno sproveli u djelo.

Kao poklon za Dan žena, sve polaznice radionice dobit će besplatne privatne konzultacije kako bi pokrenule svoju osobnu promjenu.

Više o radionici ovdje.

Prijave na radionicu ovdje.