- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Vegora krenula s radionicama za 2020. godinu

Posted By Gorica.hr On 05.02.2020. @ 08:20 In Najave | Comments Disabled

vegora [1]Za naše velikogoričke poduzetnike za početak godine pripremljene su nove radionice vezane za izgradnju konkurentnosti poslovnih subjekata koje ne bi trebalo propustiti.

Prva radionica „Poslodavac kod kojeg svi žele raditi – zapošljavanje i motiviranje zaposlenika“ se održava 13. veljače 2020. godine, a tema je vezana za izgradnju uspješnog tima, alate za procjenu osobnosti zaposlenika, kako uspješno komunicirati i izbjeći konflikte u timu te kako poboljšati radnu učinkovitost u poduzeću. Radionica je trajanju 6 sati, prožeta teorijom i praktičnim radom, a broj mjesta je upravo zato ograničen te je potrebno rezervirati svoje mjesto. Radionica je namijenjena i poslodavcima i posloprimcima.

Radionica Digitalnih vještina za poduzetnika koju ponavljamo iz prijašnjih godina smatramo „must have“ za sve velikogoričke poslovne subjekte jer se radi o besplatnoj platformi potrebnoj bez obzira da li subjekti imaju web stranicu ili ne. Ova radionica je za one koji žele da ih potencijalni potrošači, bilo lokalno stanovništvo ili turisti pronađu kada traže upravo vaše usluge dok šeću našim Gradom. Radionica „Digital Workshop – besplatno privucite lokalne potrošače i turiste? Stavite se na kartu i budite vidljivi” se održava 25. veljače od 17 do 20 sati.

Radionica u najavi početkom ožujka, 5.3.2020. godine nam donosi temu „Upravljanje osobnim promjenama“ gdje će se subjekti informirati je li potrebna i koja osobna promjena je nužna u poslovnoj komunikaciji te kako postići vlastite poslovne ciljeve s promjenama iste.

Detalje o ovim radionicama, koje su bez naknade za polaznike, te popratne savjete i informacije vezane uz teme radionica možete pogledati na web mjestu VeGoRa-e [2] kao i na Facebook poslovnoj stranici [3].


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2020/02/vegora-krenula-s-radionicama-za-2020-godinu/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/vegora1.jpg

[2] web mjestu VeGoRa-e: https://vegora.hr/wp-admin/post.php?post=18323&action=edit

[3] Facebook poslovnoj stranici: https://web.facebook.com/razvojna.agencija.vegora/

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal