- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Odluka kojom se utvrđuje da nije potrebno provesti stratešku procjenu utjecaja na okoliš I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone ”Kušanec – Istok”

Posted By Gorica.hr On 16.12.2019. @ 11:13 In Obavijesti | Comments Disabled

Dana 20. rujna 2019. godine Gradonačelnik Grada Velike Gorice donio je Odluku o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš l. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone ”Kušanec – Istok”, KLASA:350-07/2019-01/80, URBROJ:238-31-13/02130-2019-1 temeljem koje je Upravni odjel za urbanizam i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice u suradnji s Upravnim odjelom za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Zagrebačke županije proveo postupak ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone ”Kušanec – Istok”.

U postupku ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone ”Kušanec – Istok”, utvrđeno je da I. izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone ”Kušanec – Istok” neće imati vjerojatno značajan utjecaj na okoliš pa se na osnovu toga donosi Odluka kojom se utvrđuje da nije potrebno provesti stratešku procjenu utjecaja na okoliš I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone ”Kušanec – Istok”.

Odluka [1] (PDF)


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2019/12/odluka-kojom-se-utvrduje-da-nije-potrebno-provesti-stratesku-procjenu-utjecaja-na-okolis-i-izmjena-i-dopuna-urbanistickog-plana-uredenja-gospodarske-zone-kusanec-%e2%80%93-istok/

URLs in this post:

[1] Odluka: http://www.gorica.hr/dokumenti/odluka-kusanec.pdf

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal