- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Besplatna predstava: Uzbuna u Plastičnom carstvu

Posted By Gorica.hr On 24.12.2019. @ 18:38 In Vijesti | Comments Disabled

uzbuna [1]Edukativna predstava “Uzbuna u Plastičnom carstvu” koja progovara o štetnostima plastike, utjecaju otpada na okoliš i atmosferu, a potiče na recikliranje i ponovnu uporabu ponovo će zaigrati u dvorani Galženica i to u petak, 27.12. s početkom u 19:30 sati.

Predstava je potpuno besplatna, a umjesto ulaznice možete donijeti komad plastike i ubaciti ga u skulpturu Moguta koji vas čeka a Trgu Stjepana Radića.

U predstavi igraju Mirel Huskić, Ana Katulić, Iva Peter Dragan i Nikolina Majdak. Tekst je napisala Marija Antić, a režiju potpisuje Mirel Huskić. Predstava je, dodaju glumci, “temeljena je na stvarnim, gotovo svakodnevnim stvarima i pojavama te inspirirana mladom aktivisticom za okoliš, Gretom Thunberg”.

Predstava se sufinancira iz projekta edukacije i informiranja građana koji vodi gradski Upravni odjel za urbanizam i zaštitu okoliša pod nazivom „Pametno gospodarenje otpadom Grada Velike Gorice“ koji se sufinancira kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Kohezijskog fonda Europske unije sa 60,47 % sredstava.
Ukupna vrijednost projekta je 1.984.588,79 kuna, od čega se iz Kohezijskog fonda sufinancira 1.096.245,50 kuna.

Logici_za_web [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2019/12/besplatna-predstava-uzbuna-u-plasticnom-carstvu/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/uzbuna.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/Logici_za_web.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal