- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Sutra Dan žalosti u Velikoj Gorici

Posted By Gorica.hr On 22.07.2019. @ 09:37 In Obavijesti | Comments Disabled

ivan-galekovic [1]Gradonačelnik grada Velike Gorice Dražen Barišić proglašava 23. srpnja, 2019. godine Danom žalosti na području grada Velike Gorice zbog tragične smrti Ivana Galekovića, djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica.

Ivan Galeković preminuo je tijekom svoje časne dužnosti intervencije gašenja požara na obiteljskoj kući u subotu, 20. srpnja, 2019. godine.
Pogreb će biti sutra, utorak 23. srpnja 2019., na mjesnom groblju u Vukovini u 17 sati.

Knjiga žalosti otvorena je u prostorima Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica (Zagrebačka 3) danas tijekom cijelog dana i sutra do 14:00 sati. Sutra od 15:00 do 19:00 sati bit će otvorena u Društvenom domu u Vukovini.

Komemorativni skup bit će održan u srijedu, 24. srpnja, 2019. godine u Društvenom domu u Mraclinu, s početkom u 18:00 sati.

Počivaj u miru Božjem hrabri mladiću. Obitelji i pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe te DVD-u Mraclin izražavamo iskrenu sućut.
Velikogorički vatrogasci svojom hrabrošću i požrtvovnošću bili su kroz povijest, a i danas su spasitelji ljudskih života i čuvari naših domova i na tome smo im vječno zahvalni.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2019/07/sutra-dan-zalosti-u-velikoj-gorici/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/ivan-galekovic.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal