- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

VE-Go-Ra: Radionice za poduzetnike tijekom svibnja

Posted By Gorica.hr On 02.05.2019. @ 06:45 In Najave | Comments Disabled

vegora [1]U mjesecu svibnju VE-Go-Ra organizira radionice triju različitih, ali bitnih poslovnih područja: strateško upravljanje poslovanjem, obavezna primjena e-računa od 1. srpnja 2019. u poslovanju s javnim ustanovama i napredno korištenje Google Ads. Odabir tema je i ovaj put rezultat osluškivanja potreba goričkih poduzetnika.

Za sve poduzetnike koji rade s javnim poduzećima, od 1. srpnja ove godine obavezno je račune slati isključivo kao e-račune. Koja je razlika takvog računa od slanja pdf-a mejlom i što sve treba napraviti da bi se poslao e-račun, saznajte na radionici 15. svibnja, u srijedu, u 12 sati. Prijaviti se možete ovdje [2]. Za radionicu, polaznici ne plaćaju naknadu.

Na dvodnevnoj radionici „Koncept profesionalnog upravljanja poslovanjem“ polaznici mogu naučiti zašto je bitno i kako uspostaviti strateško-operativni koncept za profesionalno upravljanje poslovanjem. Radionicu vodi Dr.Sc. Mladen Meter. Traje dva dana, četvrtak i petak, 16. i 17. svibnja. Polaznici ne plaćaju naknadu. Više informacija o radionici, uz mogućnost prijave, potražite ovdje [3].

Zbog iznimnog interesa za temu Google Ads, započete su tzv. hands-on radionice u Ve-Go-Ri, gdje se polaznicima, za prihvatljivu novčanu naknadu, omogućuje rad u malim grupama i kreiranje i upravljanje Google oglasa za vlastite potrebe, uz mentorstvo ovlaštenih stručnjaka. To je ujedno i prva svibanjska radionica u Ve-Go-Ri, u srijedu 8. svibnja, a detalje o radionici saznajte ovdje [4].

Nakon aktivnog svibnja, već u četvrtak, 6. lipnja, najavljeno je i neformalno druženje za naše poduzetnike i one koji to žele postati na VGMeetUp-u, u goričkoj Stotki.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2019/05/ve-go-ra-radionice-za-poduzetnike-tijekom-svibnja/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/vegora.gif

[2] ovdje: https://docs.google.com/forms/d/1G6razmWFWmTGIVZJdfD15k2-hJGIbnhSqSV3rjyMjEw/edit

[3] ovdje: https://vegora.hr/2019/04/24/podignite-ljestvicu-poslovanja-kvalitetnim-upravljanjem-poduzeca-i-prijavite-se-na-dvodnevnu-radionicu-koncept-profesionalnog-upravljanja-poslovanjem/

[4] ovdje: https://vegora.hr/2019/04/30/digitalne-radionica-google-adwords-napredno/

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal