- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Završena izgradnja autobusnih stajališta u Ulici domovinske zahvalnosti u Ribnici

Posted By Gorica.hr On 04.03.2019. @ 12:29 In Vijesti | Comments Disabled

ribnica1 [1]Završeni su radovi na izgradnji autobusnih stajališta u Ulici domovinske zahvalnosti u naselju Ribnica, na glavnoj prometnici koja povezuje Veliku Goricu i Posavinu. Dosadašnja autobusna stajališta nalazila su se u oštrom, nepreglednom zavoju i kao takva predstavljala opasnost za sve sudionike u prometu, posebno za školsku djecu.

Završetkom radova na uređenju novih autobusnih stajališta značajno je povećan stupanj sigurnosti prometa, a korisnici javnog prijevoza dobili su propisno uređena autobusna stajališta (dva perona za zadržavanje putnika na kojima su postavljene nove autobusne nadstrešnice, obostrano izgrađena pristupna pješačka staza s upuštenim rubnjacima, obilježen pješački prijelaz, oprema za smirivanje brzine, pripadajuće kolne oznake i prometni znakovi).

Radove koji su iznosili cca 300.000 kn izveli su djelatnici tvrtke VG Komunalac d.o.o. Grad Velika Gorica nastavlja s uređenjem autobusnih stajališta.

ribnica2 [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2019/03/zavrsena-izgradnja-autobusnih-stajalista-u-ulici-domovinske-zahvalnosti-u-ribnici/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/ribnica11.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/ribnica21.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal