Grad Velika Gorica

Najave

‘U dva dana do marketing plana’: Nova edukacija za goričke poduzetnike

vegoraRazvojna agencija Grada Velika Gorica, –VE-GO-RA, nastavlja s praktičnim edukacijama za velikogoričke poduzetnike pa tako u tjednu ispred nas organiziraju dvodnevni program pripremanja marketinškog plana za postojeći ili za budući biznis.

-Marketinški plan daje upute o tome što, kada, gdje i kako osvojiti ciljnu grupu i zainteresirati je za vaš proizvod ili uslugu. Na dvodnevnoj radionici 14. i 15. ožujka 2019. godine u Ve-Go-Ri, na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica unaprijedit ćete i osvježiti znanje o planiranju marketinških aktivnosti- poručili su iz VE- GO- RE.

Edukacija «U dva dana do marketing plana» namijenjena je onima koji žele napisati marketinški plan i bolje razumjeti koje marketinške kanale iskoristiti kao pomoć u njegovoj realizaciji. Edukaciju će voditi gđa Ana Jergović, suvlasnica kreativne agencije IDEOTEKA.

Što se tiče sadržaja edukacije, pokrivat će područja pripreme marketinškog plana i praćenje njegove realizacije, oblikovanja strategije komuniciranja s ciljnom grupom i marketinškog miksa, analize relevantnih faktora za vaš marketinški plan: tržište, konkurencija, ciljna skupina.

-Sudionici edukacije dobit će set praktičnog znanja, vježbi i alata koji pomažu u oblikovanju marketing plana. To je ujedno i prilika onima koji su možda već napisali plan, ali htjeli bi da njihovi marketinški napori budu isplativiji i mjerljiviji. Očekuje vas kombinacija predavanja, individualnih i grupnih vježbi, diskusija i iskustvenog učenja- kazali su organizatori.

Sudjelovanje na radionici je besplatno i moguće isključivo uz prijavu OVDJE.