- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Gorički poduzetnici učili kako rukovoditi, slijedi radionica oglašavanja

Posted By Gorica.hr On 21.02.2019. @ 09:12 In Vijesti | Comments Disabled

vgr1 [1]Razvojna agencija Grada Velika Gorica, Ve-Go-Ra, u četvrtak je održala još jednu edukaciju velikogoričkih poduzetnika, ovog puta na temu Leadership– nova kultura uspješnog rukovođenja. Bila je to sjajna prilika za sve lokalne poduzetnike da se educiraju o modernim metodama upravljanja radnim timovima, kao jednim od temelja uspješnog dugoročnog poslovanja. Edukaciju je vodila naša sugrađanka, gospođa Svjetlana koja ima višegodišnje iskustvo mentoriranja top menadžera i kreiranja programa edukacija na svim razinama menadžmenta.

Na edukaciji je sudjelovalo dvadesetak poduzetnika koji su prepoznali potencijal investicije vremena u obogaćivanje vlastitog poslovnog znanja, a obrađivali su teme poput ključnih vještina za uspješno rukovođenje, načine vođenja svojih zaposlenika, kako motivirati zaposlenika i slično, i to sve u svrhu izgradnje uspješnog tima.

Ujedno, ovo je bila rijetka prilika na kojoj su poduzetnici mogli dobiti stručne savjete u ovoj temi, ali i izmijeniti međusobno svoja dosadašnja iskustva u vođenju timova.

-Ve-Go-Ra, kao razvojna agencija Grada Velika Gorica, osluškuje potrebe velikogoričkih poduzetnika i organizira edukacije i radionice upravo na teme za koje su poduzetnici pokazali interes. U tom smjeru nastavljamo i dalje. Iduća prilika je već idući tjedan, u srijedu 27. veljače 2019., kada će biti radionica za poduzetnike na kojoj ćemo moći naučiti zašto i kako se oglašavati na društvenim mrežama- kažu iz Ve-Go-Re.

Radionica se održava u sklopu Ve-Go-Ra projekta “Google Digitalna garaža”, a voditelj radionice certificiran je za Google AdWords program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta. Više o radionici možete saznati OVDJE [2].

-Ve-Go-Ra, u cilju daljnjeg educiranja naših poduzetnika, radionicu organizira besplatno za sve polaznike. Vremena do radionice još ima, nekoliko dana, no ne i mjesta, zato predlažemo da se prijavite ako već niste, čim prije- poručuju iz Ve-Go-Re, a prijaviti se možete OVDJE [3].

vgr2 [4]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2019/02/goricki-poduzetnici-ucili-kako-rukovoditi-slijedi-radionica-oglasavanja/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/vgr1.jpg

[2] OVDJE: https://vegora.hr/2019/02/05/radionica-google-digitalna-garaza-podrobno-proucite-drustvene-medije/

[3] OVDJE: https://docs.google.com/forms/d/1xBDZ9R7uOhXlClwIheOB0qs7XUKFC_pLaZuyN1ZMXoM/viewform?edit_requested=true

[4] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/vgr2.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal