Grad Velika Gorica

Vijesti

Gorički poduzetnici učili kako rukovoditi, slijedi radionica oglašavanja

vgr1Razvojna agencija Grada Velika Gorica, Ve-Go-Ra, u četvrtak je održala još jednu edukaciju velikogoričkih poduzetnika, ovog puta na temu Leadership– nova kultura uspješnog rukovođenja. Bila je to sjajna prilika za sve lokalne poduzetnike da se educiraju o modernim metodama upravljanja radnim timovima, kao jednim od temelja uspješnog dugoročnog poslovanja. Edukaciju je vodila naša sugrađanka, gospođa Svjetlana koja ima višegodišnje iskustvo mentoriranja top menadžera i kreiranja programa edukacija na svim razinama menadžmenta.

Na edukaciji je sudjelovalo dvadesetak poduzetnika koji su prepoznali potencijal investicije vremena u obogaćivanje vlastitog poslovnog znanja, a obrađivali su teme poput ključnih vještina za uspješno rukovođenje, načine vođenja svojih zaposlenika, kako motivirati zaposlenika i slično, i to sve u svrhu izgradnje uspješnog tima.

Ujedno, ovo je bila rijetka prilika na kojoj su poduzetnici mogli dobiti stručne savjete u ovoj temi, ali i izmijeniti međusobno svoja dosadašnja iskustva u vođenju timova.

-Ve-Go-Ra, kao razvojna agencija Grada Velika Gorica, osluškuje potrebe velikogoričkih poduzetnika i organizira edukacije i radionice upravo na teme za koje su poduzetnici pokazali interes. U tom smjeru nastavljamo i dalje. Iduća prilika je već idući tjedan, u srijedu 27. veljače 2019., kada će biti radionica za poduzetnike na kojoj ćemo moći naučiti zašto i kako se oglašavati na društvenim mrežama- kažu iz Ve-Go-Re.

Radionica se održava u sklopu Ve-Go-Ra projekta “Google Digitalna garaža”, a voditelj radionice certificiran je za Google AdWords program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta. Više o radionici možete saznati OVDJE.

-Ve-Go-Ra, u cilju daljnjeg educiranja naših poduzetnika, radionicu organizira besplatno za sve polaznike. Vremena do radionice još ima, nekoliko dana, no ne i mjesta, zato predlažemo da se prijavite ako već niste, čim prije- poručuju iz Ve-Go-Re, a prijaviti se možete OVDJE.

vgr2