Grad Velika Gorica

Najave

Google Digitalna garaža - Podrobno proučite društvene medije

googleGradska razvojna agencija “Vegora” poziva sve zainteresirane na interaktivnu radionicu na kojoj ćete imati prilike saznati zašto i kako se oglašavati na društvenim mrežama. Radionica će se održati u srijedu, 27.veljače 2019. godine, u vremenu od 17:00 – 20:00 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 37.

Na radionici „Podrobno proučite društvene medije“ možete saznati koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak vašoj strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj. Sigurni smo da će organizirani plan i strategija za društvene medije imati velik utjecaj na uštedu vašeg vremena i energije.
Predavač, Krešimir Koružnjak, je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google AdWords program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta. Krešimir je održao brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske. Trenutno radi u Algebri kao voditelj proizvoda za digitalne edukacijske programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima.

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina. Od Google Digitalne garaže svatko može imati koristi te sudionici ne moraju imati prethodno znanje za sudjelovanje.

Prijavite se ovdje.