- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Digitalna garaža privukla brojne poduzetnike

Posted By Gorica.hr On 28.02.2019. @ 12:47 In Vijesti | Comments Disabled

google1 [1]O društvenim mrežama i njihovim mogućnostima educiralo se jučer preko 50tak velikogoričkih poduzetnika i zainteresiranih građana. Edukaciju je organizirala naša gradska agencija za razvoj, VE-GO-RA.

Velika dolaznost poduzetnika pokazala je da postoji interes za edukaciju o digitalnim alatima, što je i daljnji poticaj za organiziranje sličnih događanja u Gradu i ubuduće. Kroz edukaciju nas je vodio Algebrin predavač Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja.

Poduzetnici su imali prilike saznati o važnosti sadržaja na internetu i kako mogu kontinuirano mjeriti svoj uspjeh. Dobili su ideje kako ukomponirati online oglašavanje u svoju strategiju koristeći trendove u povezivanju sa svojim klijentima.

VE-GO-RA tijekom cijele godine organizira edukacije i radionice na teme za koje su poduzetnici i budući poduzetnici iskazali interes i radionice su besplatne za sve polaznike.

Sljedeću radionicu Google Digitalne garaže, na temu Google AdWords, VE-GO-RA organizira uskoro! Više o Digitalnoj garaži i terminima edukacija, pronađite ovdje [2].

google2 [3]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2019/02/digitalna-garaza-privukla-brojne-poduzetnike/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/google11.jpg

[2] ovdje: https://vegora.hr/2018/12/19/google-digitalna-garaza-anketa-i-prijave-za-obavijesti-o-daljnjim-radionicama/

[3] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/google2.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal