Grad Velika Gorica

Vijesti

Digitalna garaža privukla brojne poduzetnike

google1O društvenim mrežama i njihovim mogućnostima educiralo se jučer preko 50tak velikogoričkih poduzetnika i zainteresiranih građana. Edukaciju je organizirala naša gradska agencija za razvoj, VE-GO-RA.

Velika dolaznost poduzetnika pokazala je da postoji interes za edukaciju o digitalnim alatima, što je i daljnji poticaj za organiziranje sličnih događanja u Gradu i ubuduće. Kroz edukaciju nas je vodio Algebrin predavač Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja.

Poduzetnici su imali prilike saznati o važnosti sadržaja na internetu i kako mogu kontinuirano mjeriti svoj uspjeh. Dobili su ideje kako ukomponirati online oglašavanje u svoju strategiju koristeći trendove u povezivanju sa svojim klijentima.

VE-GO-RA tijekom cijele godine organizira edukacije i radionice na teme za koje su poduzetnici i budući poduzetnici iskazali interes i radionice su besplatne za sve polaznike.

Sljedeću radionicu Google Digitalne garaže, na temu Google AdWords, VE-GO-RA organizira uskoro! Više o Digitalnoj garaži i terminima edukacija, pronađite ovdje.

google2