- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Gradski bazen Velika Gorica pokreće šest plivačkih programa

Posted By Gorica.hr On 21.01.2019. @ 12:41 In Obavijesti | Comments Disabled

bazen1 [1]Gradski bazen Velika Gorica kreće s organizacijom šest plivačkih programa i to za male neplivače, plivače te umirovljenike. Programi kreću sa 4. veljače, a pripremljeni su za razne dobne skupine te razinu znanja plivanja.

Pod stručnim vodstvom tako će u bazen moći i najmlađi od jedne godine starosti u programu “Bebe ribe”, nešto stariji od tri godine u programu “Bebe vidre”, mališani od pete do 12 godina starosti mogu se priključiti programima “Mala škola plivanja” i “Tečaj učenja plivanja”, nešto stariji školarci tehnike plivanja mogu naučiti u programu “Usavršavanje plivanja za plivače do 15 godina”, a za najstarije sugrađane tu je program “Korektivno vježbanje za umirovljenike”.

Upisi se vrše na mail: bazen@srcvg.hr, a sve dodatne informacije o programima – terminima i cijenama, mogu se pogledati na web stranici: www.srcvg.hr i dobiti na tel: 098/9050435.

Bebe ribe za djecu od 1 – 5 godina

Program se odvija u malom bazenu. Uključen je jedan od roditelja koji u suradnji s voditeljem provodi vježbe privikavanja na vodu. Na taj način postiže se maksimalan individualni pristup svakom djetetu. Zbog velike razlike u motoričkom, spoznajno-intelektualnom i emocionalnom razvoju djece u rasponu od 1-3 godine, nije moguć grupni rad. Program će se održavati utorkom i četvrtkom u vremenu od 18 do 18:45 sati. Cijena mjesečnog programa iznosi 250 kuna.

Bebe vidre za djecu od 3 – 5 godina

Program se provodi u malom bazenu. Uz asistenciju roditelja, voditelj provodi metodske postupke za usvajanje elemenata plivačke vještine, kao što su vježbe disanja, plutanja, klizanja na vodi, ronjenja itd. U toj dobi već je moguć kraći grupni rad. Veći dio sata ipak još uvijek roditelj u suradnji s voditeljem poštuje individualne karakteristike svoga djeteta. program će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 18 do 18:45 sati. Cijena programa iznosi 300 kuna mjesečno.

Mala škola plivanja za djecu od 5 – 12 godina

U malom bazenu se provode metodski postupci usvajanja strukture leđne i kraul tehnike plivanja, te vježbe sigurnosti na vodi kako bi polaznici programa počeli plivati u olimpijskom bazenu. Škola plivanja se održava kroz dva programa – dva ili tri puta tjedno u terminu od 17 do 17:45 sati. Ukoliko se odlučite za prvi program izdvojit ćete 200 kuna, dok je cijena drugog 250 kuna.

Tečaj učenja plivanja za djecu od 5 – 12 godina

Provode se vježbe za usvajanje plivačke vještine nakon čega slijedi tranzitivno testiranje nakon kojeg se može djecu preseliti iz grupe ovisno o napretku. Program traje tri tjedna te se održava svakodnevno u terminu od 19 do 19:45 sati. Cijena programa iznosi 300 kuna.

Usavršavanje plivanja za plivače do 15 godina

U programu mogu sudjelovati plivači jer se program odvija u dubokom bazenu.
Namijenjen je svima koji žele naučiti razne tehnike plivanje, te pravilno disanje koje je preduvjet ispravnog plivanja. Vrijeme održavanja je od 20 do 20:45 sati u terminima utorak i četvrtak ili ponedjeljak i srijeda. Cijena programa iznosi 200 kuna mjesečno.

Korektivno vježbanje za umirovljenike

Riječ je o programu namijenjenom svima koji imaju potrebu za rekreacijskim ili rehabilitacijskim vidom korektivnog vježbanja u vodi. Programu se možete priključiti dva ili tri puta tjedno u terminima od 12 do 12:45 ili 13 do 13:45 sati. Za korektivno vježbanje dva puta tjedno morat ćete izdvojiti 80 kuna, a za tri puta tjedno 100 kuna mjesečno.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2019/01/gradski-bazen-velika-gorica-pokrece-sest-plivackih-programa/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/bazen14.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal