- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Otvoreno klizalište, Gorica u adventskom sjaju

Posted By Gorica.hr On 07.12.2018. @ 14:39 In Vijesti | Comments Disabled

kliz1 [1]Uz predstavu na ledu i dolazak Svetog Nikole u četvrtak je na oduševljenje i malih i velikih Goričana svečano otvoreno novouređeno klizalište koje je ovog adventa smješteno u parku pokraj Muzeja Turopolja. Prigodom otvorenja na led su prve izašle klizačice klizačkog kluba Medveščak- najstarijeg i najvećeg hrvatskog kluba klizanja, koje su okupljene posjetitelje očarale svojim vještinama i pokretima na ledu.

Po završetku njihove izvedbe, na „sklizak“ teren izašli su i Sveti Nikola te njegova pratnja- zločesti Krampus. Nakon što je pozdravio sve mališane, Sveti Nikola ukratko im je poručio da ako budu dobri i ako budu slušali svoje roditelje, da će tako moći imati sve na ovom svijetu. Ubrzo je iz velike vreće koju je nosio na svojim leđima počeo dijeliti bombone i slatkiše čime je izmamio velike osmijehe na njihovim licima.

Ove godine Sv. Nikola i Krampus bili su zaista zauzeti i neprekidnim fotografiranjem premda su svi roditelji poželjeli „opaliti“ poneku fotku svojih mališana s najdražim im svecem.

Sveti Nikola u svojem je obilasku posjetio i Božićno selo gdje su i te večeri djeca bezbrižno uživala u igri na sijenu. I dok je Sv. Nikola dijelio slatkiše, Krampus se za to vrijeme sprijateljio s djecom te je s njima na sijenu zaigrao i nogomet…

kliz2 [2]kliz3 [3]kliz4 [4]kliz5 [5]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2018/12/otvoreno-klizaliste-gorica-u-adventskom-sjaju/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kliz1.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kliz2.jpg

[3] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kliz3.jpg

[4] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kliz4.jpg

[5] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kliz5.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal