Grad Velika Gorica

Najave

Prijave za novu radionicu Google Digitalne garaže

vegoraBesplatne radionice za male i srednje poduzetnike, ali i građane, nastavljaju se u programu Google Digitalne garaže.

Google je, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom udrugom poduzetnika, Razvojnom agencijom Grada Velika Gorica – VE-GO-RA i Visokim učilištem Algebra, pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogli maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta.

Stručni treneri susrest će se s lokalnim digitalnim poduzetnicima kako bi pomogli malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast te im omogućili pristup globalnom tržištu. Same radionice su trenutačno usmjerene na male i srednje poduzetnike, ali i građane koji će imati priliku saznati više o tome kako izgraditi online prisutnost, kako napraviti kvalitetnu web stranicu te kako se oglašavati online.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Prva uspješna radionica održana je krajem rujna, a druga slijedi 4. prosinca od 10 do 14 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. Tema će biti “Uvod u digitalni marketing – Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju?”

Svi zainteresirani mogu se prijaviti OVDJE.

U sklopu Digitalne garaže održavat će se cijeli niz interaktivnih radionica, a samo neke od ponuđenih tema su: Prvi koraci u online uspjehu, Podrobno proučite društvene medije, Web stranica kao temelj digitalnog marketinga, koncept optimizacije web stranica (SEO), Uvod u Google AdWords oglašavanje, Uvod u Analytics, Izradite e-commerce trgovinu