Grad Velika Gorica

Najave

VE-GO-RA i Google organiziraju radionicu

googleRazvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA u suradnji s Googleom u sklopu programa Google digitalna garaža organizira interaktivnu radionicu koja će se održati u utorak, 25.09.2018. godine u vremenu od 10:00 – 13:00 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica, na temu: Privucite nove klijente pomoću profila tvrtke na Googleu – izradite svoj Google My Business profil

Google digitalna garaža je program besplatnih edukacija o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionica ima za cilj upoznati djelatnike s alatima koji pomažu malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Prva radionica u sklopu ovog programa biti će na temu Google My Business – besplatnog alata koji osigurava prisutnost na Google Pretraživanju i Kartama.

Google My Business besplatan je alat koji omogućuje da upravljate načinom na koji se vaša tvrtka prikazuje na Googleovim proizvodima, kao što su Karte i Pretraživanje. Ukoliko pružate usluge klijentima na određenoj lokaciji ili na lokaciji korisnika, Google My Business klijentima pomaže da vas lakše pronađu. Osim toga, omogućuje jednostavnu izradu i ažuriranje profila vaše tvrtke – kako biste se istaknuli i privukli korisnike.
Stoga preuzmite kontrolu nad sadržajem koji korisnici vide kada traže vašu tvrtku!

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? Želite li privući nove korisnike pomoću besplatnog profila tvrtke na Googleu? Ovo je idealna prilika za Vas. Prijavite se na radionicu i uz pomoć stručnjaka izradite svoj Google My Bussiness račun.

Radionica je namijenjena lokalnim poduzetnicima koji još nisu prisutni na Googleu, a željeli bi biti.

Za sudjelovanje na radionici prijavite se OVDJE.