Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Građani predlažu

Park dr. Franje Tuđmana

Poštovani,

Obzirom da je uloženo mnogo truda i financijskih sredstava za uređenje centralnog parka našeg grada, parka dr. Franje Tuđmana, neophodno je hitno zaštiti isti od sustavnog uništavanja od strane posjetioca Kluba 100.

Osim što svojim dolaskom u rane jutarnje sate pa sve do 6 sati ujutro svojim ponašanjem uznemiravaju stanare zgrada koje imaju pogled na park, imovinu istog uništavaju. To se posebno odnosi na dječje igralište, klupe i rasvjetu.

Predlažem angažirati zaštitare koji bi spriječili posjetitelje Kluba 100 da nakon “tuluma” uništavaju park i remete mir.

Bilo bi zgodno postaviti reflektor za rasvjetu, koji ne bi mogli uništiti, a koji bi ih osvjetljavao, tako da bi nadzorne kamere koje predlažem postaviti što hitnije, mogle iste snimiti i ispostaviti im račun za uništavanje parka.

Isto tako, predlažem da se u našem gradu što hitnije odredi lokacija na kojoj bi vlasnici kućnih ljubimaca, a tu mislim na vlasnike pasa, mogli svoje ljubimce šetati bez da uznemiravaju svojim lavežom stanare zgrada s pogledom na park u kasne sate i svojim izmetom uništavaju stabla i onečišćuju travnjak na kojem se djeca igraju.

Pozdravljam s poštovanjem i nadam se boljitku za naš Grad.

Ljiljana Katarina Grgurić

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>