Grad Velika Gorica

Vijesti

Novo vodstvo Selnice pozvalo mještane na suradnju

selnicaMještani Selnice obilježili su Dan Mjesnog odbora, a bila je to prilika i da građani upoznaju novoizabrano vodstvo. Na čelu s predsjednicom, Kristinom Klarić, Vijeće mjesnog odbora otvorit će svoja vrata građanima.

“Želimo biti transparentni i učinkoviti. Prvi potez je da nas mještani što bolje upoznaju i da nam iznesu probleme koji ih najviše muče . Cilj nam je da u što kraćem vremenu odradimo barem dio posla kako bi i sami mještani bili zadovoljni”, govori Klarić te dodaje kako su svi su dobrodošli s prijedlozima. “Uz naš trud i njihovu podršku mislim da možemo ostvariti puno toga”, zaključuje.

Korak po korak. Mnogo je želja i planova, no svjesni su da je riječ o mjestu koje tek traži svoj identitet. Na 400-injak stanovnika u planu je u budućnosti izgraditi i dječji vrtić, te osigurati bolje prostorije za rad mjesnog odbora, a planiraju i osnivanje udruga kako bi društveni život mjesta bio još aktivniji.

Podršku im pruža i Grad Velika Gorica. Zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec zahvalio je dosadašnjem predsjedniku Mati Čoriću na njegovom predanom i kvalitetnom dugogodišnjem radu za društvenu zajednicu i mjesni odor Selnicu, te poželio sreću novom vodstvu. “Vjerujemo da će nastaviti na tom tragu, za dobrobit svih mještana Selnice al i Velike Gorice”, zaključio je Kolarec.