- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

U prvih šest mjeseci porast noćenja za 35 posto

Posted By Gorica.hr On 18.07.2018. @ 09:56 In Vijesti | Comments Disabled

grad1 [1]Velika Gorica ponovo obara lanjske rekorde. U samo prvih šest mjeseci ove godine Velika Gorica ostvarila je 23 tisuće noćenja, što je 35 posto više u odnosu na isto razdoblje 2017. godine, najnoviji su podaci sustava E-Visitor. Trend je nastavljen i u srpnju, pa smo na polovici srpnja već na 26 500 noćenja.

Ogroman porast bilježi mjesec lipanj. U lipnju ove godine ostvareno je čak 120 posto noćenja više nego u istom mjesecu lani.

Razlog tome je porast broja kreveta u velikogoričkim smještajnim kapacitetima, ali i rast kvalitete smještajnih objekata. Otvoreni su novi hoteli, a postojeći objekti preuređeni su i kategorizirani u skupinu hotela pa u toj skupini bilježimo čak 220 posto više noćenja u lipnju u odnosu na prošlogodišnji.

Uz redovne aktivnosti promocije Velike Gorice kao destinacije s dobrom ponudom smještajnih kapaciteta pokraj Zračne luke i metropole, Turistička zajednica grada Velike Gorice, kroz model Udruženog oglašavanja s Hrvatskom turističkom zajednicom, od početka ožujka do kraja lipnja provela je kampanju za smještajnu ponudu i na Google AdWordsu.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2018/07/u-prvih-sest-mjeseci-porast-nocenja-za-35-posto/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/grad1.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal