- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Izgradnja Kučkog mosta: potpisan ugovor sa Županijom vrijedan 1,1 milijun kuna

Posted By Gorica.hr On 20.07.2018. @ 17:18 In Vijesti | Comments Disabled

ugovor [1]Predstavnici gradova i općina Zagrebačke županije danas su sa županom Stjepanom Kožićem potpisali ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava ukupne vrijednosti 17,8 milijuna kuna, a u ime Grada Velike Gorice svoj potpis na ugovor stavio je zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Riječ je o sredstvima koja će se utrošiti za realizaciju projekata u gospodarstvu, poljoprivredi, prometu i komunalnoj infrastrukturi gradova i općina, a prema Ačkarovim riječima Grad će tim novcem sufinancirati novi most u Kučama.

- Nastavljamo s povlačenjem sredstava za Veliku Goricu. Danas smo potpisali ugovor sa Zagrebačkom županijom kojim smo privukli dodatnih 1.100.000,00 kn za sufinanciranje izgradnje Kučkog mosta čija će izgradnja početi ove jeseni – rekao je Ačkar.

Inače, od spomenutog iznosa od 17,8 milijuna kuna, za projekte prometa i komunalne infrastrukture na području Zagrebačke županije dodijeljeno je ukupno 10,3 milijuna kuna, dok je za gospodarstvo, odnosno razvoj poduzetničkih zona i turističku infrastrukturu dodijeljeno 2,2 milijuna kuna.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2018/07/izgradnja-kuckog-mosta-potpisan-ugovor-sa-zupanijom-vrijedan-11-milijun-kuna/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/ugovor.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal