- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Prijavite se na 1. VG MeetUp

Posted By Gorica.hr On 28.05.2018. @ 09:38 In Najave | Comments Disabled

vegora [1]Razvojna agencija VE-GO-RA organizira prvi u nizu VG MeetUp-a za poduzetnike s područja grada s ciljem boljeg upoznavanja i razmjene ideja, te stvaranja svojevrsne neformalne mreže kroz koju će se zajedničkim snagama poticati i međusobni razvoj, ali i razvoj naše zajednice.

Prvi VG MeetUp održat će se u četvrtak, 7. lipnja 2018. godine, u prostorijama Kluba 100 i to u vremenu od 15 do 18 sati, a svakog sudionika dočekat će piće dobrodošlice te malo iznenađenje dok će event voditi svima dobro poznati Davor Dretar – Drele.

Eventu će se pridružiti i Google koji će okupljenima predstaviti Google My Business uslugu, besplatan i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte, a koji će zainteresiranim poduzetnicima postaviti uslugu na licu mjesta.

-Osim dobre volje i zasigurno puno zanimljivih i duhovitih vlastitih poduzetničkih iskustava, na ovo druženje ponesite i svoje promo materijale, vizitke i slično u svrhu promocije vašeg poslovanja i ostvarivanja daljnjih kontakata- poručili su iz VE-GO-RA-e.

Za sudjelovanje na VG MeetUp-u možete se prijaviti OVDJE [2].


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2018/05/prijavite-se-na-1-vg-meetup/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/vegora.gif

[2] OVDJE: https://docs.google.com/forms/d/1y7FRN1QO1YFBBLNZqlWF6oSqDsuo1nq76bF2QkpRf8M/viewform?edit_requested=true

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal