Grad Velika Gorica

Najave

Prijavite se na 1. VG MeetUp

vegoraRazvojna agencija VE-GO-RA organizira prvi u nizu VG MeetUp-a za poduzetnike s područja grada s ciljem boljeg upoznavanja i razmjene ideja, te stvaranja svojevrsne neformalne mreže kroz koju će se zajedničkim snagama poticati i međusobni razvoj, ali i razvoj naše zajednice.

Prvi VG MeetUp održat će se u četvrtak, 7. lipnja 2018. godine, u prostorijama Kluba 100 i to u vremenu od 15 do 18 sati, a svakog sudionika dočekat će piće dobrodošlice te malo iznenađenje dok će event voditi svima dobro poznati Davor Dretar – Drele.

Eventu će se pridružiti i Google koji će okupljenima predstaviti Google My Business uslugu, besplatan i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte, a koji će zainteresiranim poduzetnicima postaviti uslugu na licu mjesta.

-Osim dobre volje i zasigurno puno zanimljivih i duhovitih vlastitih poduzetničkih iskustava, na ovo druženje ponesite i svoje promo materijale, vizitke i slično u svrhu promocije vašeg poslovanja i ostvarivanja daljnjih kontakata- poručili su iz VE-GO-RA-e.

Za sudjelovanje na VG MeetUp-u možete se prijaviti OVDJE.