- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Dječje gradsko vijeće na 12. susretu gradova i općina prijatelja djece u Šibeniku

Posted By Gorica.hr On 16.05.2018. @ 12:17 In Vijesti | Comments Disabled

sibenik [1]U Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u subotu, 12. svibnja, održan je 12. susret gradova i općina – prijatelja djece. Tema ovogodišnjeg Susreta bila je “Kultura i dječje stvaralaštvo” te su u tom ozračju održane radionice zavičajnih mapa za odrasle i djecu. Radionice su održane u prekrasnom okruženju Katedrale Sv. Jakova.

Djeca i odrasli razmijenili su svoja iskustva na zajedničkom ručku u Tvrđavi sv. Mihovila. Susret gradova i općina prijatelja djece održan je u organizaciji Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatske (Središnjeg koordinacijskog odbora akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece”), Koordinacijskog odbora akcije “Grad Šibenik – prijatelj djece” i Društva naša djeca Šibenik, a pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije. Veliku Goricu predstavljale su članice Dječjeg vijeća Katarina Mačinković, Brigita Grčić i Mara Miličević i savjetnice Vesna Župetić i Arijana Mataga Tintor.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2018/05/djecje-gradsko-vijece-na-12-susretu-gradova-i-opcina-prijatelja-djece-u-sibeniku/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/sibenik.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal