- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Privremena regulacija prometa zbog slijeganja mosta u Šiljakovini

Posted By Gorica.hr On 06.04.2018. @ 08:39 In Vijesti | Comments Disabled

siljakovina [1]Uslijed jakog nevremena (obilna kiša) došlo je do oštećenja odnosno slijeganja mosta, a samim time i prilaznog kolnika mostu, na dijelu NC ŠI 6 u Šiljakovini, u Ulici Franje Matkovića.

Putem tvrtke VG Komunalac d.o.o. smanjeno je oštećenje odnosno denivelacija kolnika koja se pojavila uslijed oštećenja mosta uz stalni nadzor i nadgledanje budućeg stanja. Promatranjem su uočene daljnje negativne pojave na mostu (slijeganje) zbog čega je održan očevid na terenu na kojem su prisustvovali predstavnik Grada Velike Gorice i Policijske postaje Velika Gorica i na kojem je utvrđena opravdana opasnost za sve sudionike u prometu te je shodno tome odlučeno da se u cilju zaštite života i zdravlja ljudi most zatvori za sav promet.

Trenutno zbog velike količine vode nije moguće detaljno utvrditi o kakvom se oštećenju radi, a kada se stvore uvjeti (povlačenje vode) stručne službe će obići most kako bi se utvrdila vrsta oštećenja i shodno tome pokrenuti će se postupak za sanaciju mosta.

Na terenu će se postaviti znakovi privremene regulacije prometa prema prostornom prikazu na kojeg je ishođena suglasnost Policijske postaje Velika Gorica broj: 511-19-36/6-1/5-9/2018 od 05.04.2018. godine.

siljakovina2 [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2018/04/privremena-regulacija-prometa-zbog-slijeganja-mosta-u-siljakovini/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/siljakovina7.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/siljakovina22.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal