Grad Velika Gorica

Obavijesti

Odluka o dodjeli financijskih sredstava Grada Velike Gorice za prijavljene građanske inicijative, programe i projekte udruga i drugih neprofitnih organizacija u području zaštite okoliša i prirode u 2018. godini

Ured za zaštitu okoliša Grada Velike Gorice u suradnji s Ekoregijom Velika Gorica proveo je javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava udrugama, građanskim inicijativama i drugim neprofitnim organizacijama za provedbu programa zaštite prirode i okoliša tijekom 2018. godine.

Nakon što je povjerenstvo za provedbu natječaja razmotrilo pristigle ponude, donosi se Odluka o dodjeli financijskih sredstava Grada Velike Gorice za prijavljene građanske inicijative, programe i projekte udruga i drugih neprofitnih organizacija u području zaštite okoliša i prirode u 2018. godini.

Od 80.000 HRK koje su na raspolaganju za ovu namjenu tijekom 2018. godine, povjerenstvo je temeljem prijava pristiglih na natječaj raspodijelilo 78.910,38 HRK, a provodit će se projekti: čišćenje divljih odlagališta otpada i sprječavanje nastanka novih, krajobrazno uređenje parka u Gradićima, konvencija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću, izrada prototipa samokompostirajućeg mobilnog toaleta, urbana mobilnost bez štetnih emisija te zaštita biološke raznolikosti Turopoljskog luga.

Odluka (PDF)