- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Volim život: Počinju Dani osoba s invaliditetom

Posted By Gorica.hr On 04.12.2017. @ 12:27 In Najave | Comments Disabled

inv2 [1]Večeras u 18 sati počinju Dani osoba s invaliditetom pod nazivom “Volim život”, a trajat će od 4. do 9. prosinca. U sklopu ove manifestacije koja se održava povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom očekuju nas izložba, tribina, zabava, predstava i memorijal u boćanju te sveta misa.

Večeras u 18:00 sati u Gradskoj vijećnici (POUVG) sve započinjem susretom osoba s invaliditetom i gradonačelnika Dražena Barišića, a potom na istom mjestu u 18:45 slijedi prikazivanje filma o Udruzi Suncokret i otvaranje izložbe fotografija.

U utorak, 5. prosinca, u 13:00 sati u Vijećnici POUVG-a održat će se tribina na temu “Inkluzija – stil života”. Tradicionalno druženje u Klubu 100 održat će se u srijedu, 6. prosinca, uz Tamburaški sastav Harmoniju.

U sve će se i ove godine uključiti djeca Centra za odgoj i obrazovanje s prigodnom priredbom u dvorani Gorica “Gradu s ljubavlju” i to u četvrtak u 18 sati.

Za vikend, točnije u subotu organiziran je IV. Memorijal u boćanju osoba s invaliditetom Marijan Dobrinčić koji će se održati u OŠ Nikole Hribara u vremenu od 9.00 do 14:00 sati, a sve završava svetom misom u Crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije, u subotu u 20:15 sati.

volimzivot [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2017/12/volim-zivot-pocinju-dani-osoba-s-invaliditetom/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/inv22.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/volimzivot.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal