Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Najave

Volim život: Počinju Dani osoba s invaliditetom

inv2Večeras u 18 sati počinju Dani osoba s invaliditetom pod nazivom “Volim život”, a trajat će od 4. do 9. prosinca. U sklopu ove manifestacije koja se održava povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom očekuju nas izložba, tribina, zabava, predstava i memorijal u boćanju te sveta misa.

Večeras u 18:00 sati u Gradskoj vijećnici (POUVG) sve započinjem susretom osoba s invaliditetom i gradonačelnika Dražena Barišića, a potom na istom mjestu u 18:45 slijedi prikazivanje filma o Udruzi Suncokret i otvaranje izložbe fotografija.

U utorak, 5. prosinca, u 13:00 sati u Vijećnici POUVG-a održat će se tribina na temu “Inkluzija – stil života”. Tradicionalno druženje u Klubu 100 održat će se u srijedu, 6. prosinca, uz Tamburaški sastav Harmoniju.

U sve će se i ove godine uključiti djeca Centra za odgoj i obrazovanje s prigodnom priredbom u dvorani Gorica “Gradu s ljubavlju” i to u četvrtak u 18 sati.

Za vikend, točnije u subotu organiziran je IV. Memorijal u boćanju osoba s invaliditetom Marijan Dobrinčić koji će se održati u OŠ Nikole Hribara u vremenu od 9.00 do 14:00 sati, a sve završava svetom misom u Crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije, u subotu u 20:15 sati.

volimzivot