- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Kozjača obilježila Dan mjesta

Posted By Gorica.hr On 04.10.2017. @ 14:09 In Vijesti | Comments Disabled

kozjaca1 [1]Kozjača je proteklog vikenda bilau znaku Miholja, a slavio se i Dan mjesta. Program je počeo još jučer nastupima učenika Osnovne škole Slavka Kolara i Folklornog ansambla Šiljakovina. Veliki broj mještana okupio se kako bi uživao u nastupima izvođača, a bila je to i dobra prilika da se ukaže na sve što se u ovom mjestu napravilo proteklih godina.

Kozjača se dugo nalazila u zapećku događanja kao mjesto na kraju grada. No, u posljednje četiri godine Grad je u naše mjesto investirao 2,5 milijuna kuna. Asfaltirane su sve ulice koje su bile do tada samo nasute, provedena je vodovodna mreža, obnovljena su dva društvena doma i crkva, postavljena javna rasvjeta, uvedeno centralno grijanje u osnovnu školu i sanirana su dva klizišta u mjestu. Sve su to bile velike investicije za naše mjesto“, pohvalio nam se Josip Jerleković, član Vijeća mjesnog odbora i njegov bivši predsjednik.

Novog predsjednika Vijeća mjesnog odbora Damira Pukšića upitali smo za planove u idućem četverogodišnjem mandatu.

„Plan nam je u potpunosti asfaltirati Dugu ulicu i Ulicu Kovačići te uvesti vodovodnu mrežu u sve ulice gdje to još nije napravljeno. Želja nam je asfaltirati i cestu Kozjača – Novo Brdo, kao i igralište. Do sada je puno toga napravljeno i nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje“, rekao nam je naš sugovornik.

Program se nastavio u nedjelju procesijom kroz mjesto i koncelebriranom svetom misom u kapelici Svetog Mihovila u 11 sati. Nakon toga, organizirano je druženje.

kozjaca2 [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2017/10/kozjaca-obiljezila-dan-mjesta/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kozjaca13.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kozjaca23.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal