- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Poziv ustanovama za predlaganje programa javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu Grada Velike Gorice za 2018. godinu

Posted By Gorica.hr On 01.08.2017. @ 22:28 In Obavijesti | Comments Disabled

Pozivaju se ustanove koje obavljaju djelatnost iz područja socijalne skrbi i zdravstvene zaštite da dostave prijedloge programa rada i financijske planove za 2018. godinu radi mogućeg uvrštavanja u Program javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu Grada Velike Gorice za 2018. godinu.

Pri vrednovanju podnesenih prijedloga programa, prednost za uvrštavanje u Program javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu Grada Velike Gorice za 2018. godinu imati će programi koji su usmjereni na:

1. unapređenje kvalitete života djece, mladih i obitelji u socijalno zaštitnoj potrebi,
2. unapređenje kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom,
3. zdravstvenu zaštitu i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja.

Sve zainteresirane ustanove trebaju svoje programe/projekte prijaviti isključivo na propisanim obrascima (OBRAZAC 1-opis programa/projekta te OBRAZAC 2-proračun programa/projekta) koji se mogu preuzeti mrežnim stranicama Grada Velike Gorice.

Prijedlozi programa ustanova se predaje (u papirnatom i elektronskom obliku na CD-u) u zatvorenoj omotnici koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu podnositelja prijave, preporučenom pošiljkom ili dostavom u pisarnicu Grada Velike Gorice, obavezno uz naznaku:

„PROGRAMI/PROJEKTI USTANOVA IZ SOCIJALNO-HUMANITARNE I ZDRAVSTVENE DJELATNOSTI ZA 2018. GODINU“
–NE OTVARATI-

na adresu:
GRAD VELIKA GORICA
TRG KRALJA TOMISLAVA 34
10410 VELIKA GORICA

Rok za podnošenje prijedloga programa je 22. rujna 2017. godine.

Priloženo:

Obrasci [1] (ZIP)


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2017/08/poziv-ustanovama-za-predlaganje-programa-javnih-potreba-u-socijalnoj-skrbi-i-zdravstvu-grada-velike-gorice-za-2018-godinu/

URLs in this post:

[1] Obrasci: http://www.gorica.hr/dokumenti/ssz2017.zip

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal