Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Obavijesti

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Vukovini za blagdan Velike Gospe

vukovina crkvaPovodom obilježavanja blagdanske svečanosti Velike Gospe u Vukovini, dana 15. kolovoza 2017. godine, vrijedit će privremena regulacija prometa na cestama koje prolaze kroz naselje.

Državna cesta D30 bit će zatvorena u vremenu od 10,00 do 14,00 sati i ŽC 327900, (Školska ulica) u vremenu od 7,00 do 19,00 sati.

Obilazni pravac za vrijeme zatvaranja, za vozila koja prometuju iz smjera Velike Gorice prema Sisku (osim vozila javnog prijevoza) biti će na državnu cestu D31 gdje će se vozila preusmjeravati na autocestu A11 „Zagreb-Sisak“ prema Buševcu odnosno Sisku i na županijsku cestu ŽC 311100 preko naselja Okuje i Mraclin.

Obilazni pravac za vozila koja prometuju iz smjera Siska prema Velikoj Gorici (osim vozila javnog prijevoza) biti će na ŽC 311600 između naselja Ogulinec i Buševec gdje će se vozila preusmjeravati na autocestu A11 „Zagreb-Sisak“ i preko državne ceste D30 gdje će se vozila preusmjeravati na ŽC 311100 preko naselja Mraclin i Okuje prema Velikoj Gorici.

Napominjemo, zbog novonastale situacije zatvaranja drvenog mosta Kuče – Rakitovec za pješake i sve kategorije vozila, promet iz smjera naselja Kuče preusmjerit će se preko naselja Poljana Čička.

Javni prijevoz vozit će normalno po redovnoj trasi i voznom redu.

Ovo privremeno odvijanje prometa bit će regulirano prometnom policijom, redarima i privremenom prometnom signalizacijom.